bejelentkezésregisztráció

Rólunk

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

EtalonCégünk 2003-ban alakult Municipium Kertépítő Vállalkozás néven. 2009-től Municípium Kereskedelmi és Szolgáltató Kft néven működik. Már a kezdetektől arra törekedtünk, hogy teljeskörű, mindenre kiterjedő szolgáltatást tudjunk biztosítani megrendelőinknek.

Munkánk során tapasztalatainkat modern irányvonalakkal és technikai újításokkal ötvözve, kreatívan, költséghatékonyan igyekszünk eleget tenni minden kérésnek.

Referenciáinkat a magánházak kertépítése mellett nagyobb cégek környezetének kialakítása,karbantartása is bővíti. Ilyen megrendelések esetén is fontos szempontnak tartjuk az esztétikumot a funkcionalitás mellett.

Vállalkozásunk a már elkészült zöldövezet gondozására, karbantartására is rendelkezik kapacitással.

Magánkertek esetén fontos célunk, hogy megrendelőink számára exkluzív, pihenésre alkalmas zöldövezetet alakítsunk ki, amely lakókörnyezetükkel, személyiségünkkel maximálisan harmonizál.

Tevékenységeink teljeskörű szolgáltatás keretében a kert és parktervezés-építés;tereprendezés; a kézi és gépi földmunka (durva és finom tereprendezés); a sziklakertek építése;  kerti tavak, csobogók, patakok kialakítása;  automata öntözőrendszerek telepítése (a világszerte ismert Hunter cég termékeinek felhasználásával); csapadékvíz-gyűjtők építése; a ház körüli talajvíz elvezetés; a növények ültetése (eredési garanciával); a fásítás; a füvesítés (magvetéssel, hidrovetéssel, gyepszőnyeg terítéssel); a kerti építmények kialakítása, beépítése (térelválasztók, pergolák,Scherf gabion rendszerek); a grillsütők, kiegészítők készítése, beépítése; a támfalak építése; a térburkolás, tipegők beépítése, sétányok kialakítása; a fém- fa- és kőkerítések Scherf gabion kerítés rendszerek építése;  játszóterek építése; és tetőkertek kialakítása sem jelent problémát felkészült munkatársainknak.