bejelentkezésregisztráció

Zöldterület karbantartás

IMG_00611240Cégünk egyik fő célja, hogy teljeskörű szolgáltatást tudjunk nyújtani megrendelőinknek.

Ezért tevékenységeink között fontos szerepet kapnak a zöldövezet karbantartási munkák. Parkok, terek, lakóparkok és családi házak környezetének egész éves szakértő gondozása mellett ügyelünk arra is, hogy a keletkezett zöldhulladék a megfelelő helyre kerüljön, mivel azt újrahasznosítjuk.

Az általános karbantartási munkákon (bozótvágás, parlagfűmentesítés, favágás, metszés, sövénnyírás és gondozás, dísznövények gondozása) kívül, fontosnak tatjuk a gyepfelületek minden igényt kielégítő karbantartását. Ez magában foglalja a hagyományos (parkok, lakóparkok, bevásárló központok, családi házak) és speciális gyepfelületek (pl. golfpályák) nyírását.

A talaj lazítását korszerű gyeplevegőztető géppel végezzük, aminek köszönhetően a fű gyökere több oxigénhez jut. A gép egyúttal eltávolítja az elhalt fűréteget is és megakadályozza a fű filcesedését.

A gyep tápanyag-utánpótlását Compo műtrágyákkal biztosítjuk, de szelektív gyomirtást (pl. kétszikűek gyomirtása, egyszikűek gyomirtása), vagy a rossz minőségű gyepfelület felülvetését is gyakran kérik tőlünk.

Öntözőrendszerek karbantartása terén is többéves tapasztalattal rendelkezünk.

 

Referenciák a teljesség igénye nélkül

Bevásárló központok,cégek,közintézmények:

Lidl Magyarorszag

Flextronics

Készenléti Rendőrség Szombathely

Club Dobogómajor, Cserszegtomaj

Balatonlelle Resort, Balatonlelle

Bóbita Integrált Játszótér, Zalaegerszeg

Magyar Közút

számos Lakópark, társasház