bejelentkezésregisztráció

Öntözőrendszer, Tótechnika

2017. májusában öntözéstechnikai szaküzlettel bővültünk. Kínálatunkban megtalálható az amerikai HUNTER, RainBird, a spanyol Cepex cégek öntözéstechnikai elemeinek széles választéka.

Municipium öntözőrendszer árlista_2017 katalógus

Az amerikai HUNTER cég öntözőrendszereinek hivatalos telepítőjeként automata öntözőrendszerek tervezésével, beépítésével és karbantartásával is foglalkozunk.

Az automatikus öntözőrendszer használata mellett szól, hogy a szórófejek csak az öntözés ideje alatt emelkednek ki a földből, így nem zavarják a kert használatát és a fűnyírást.

Egyenletesen öntöz, és csak ott, ahol szeretné, és csak akkor, amikor akarja. Pontosan beállítható, így nincsenek túlöntözött területek, nem locsolja a járdát és a falat sem.
Víztakarékossága miatt a korábban elhasznált víz 50-70 %-át megtakaríthatja! Automatizálva, kútról vagy összegyűjtött esővízből is öntözhet, így vízdíjat sem kell fizetnie.

A beépített esőérzékelőnek köszönhetően csapadékos időben nem dolgozik feleslegesen. Hosszú élettartamú, és nem igényel újabb befektetést. Karbantartása egyszerű.

A nyaralása alatt sem kell megkérni a szomszédját, hogy öntözze meg a kertjét, mert az automata öntözőrendszer nem igényel állandó felügyeletet. Növeli az ingatlan értékét, a kertje szebb és értékesebb lesz.


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct () in Unknown on line 0