bejelentkezésregisztráció

Füvesítés

A gyepfelületek kialakításának 3 fajta eljárását kínáljuk:

Hagyományos vetés minőségi fűmagkeverékek felhasználásával, speciális talaj előkészítéssel.

Hidrovetéses eljárásnak az ára nagyon kedvező, minősége garantált. Szinte bárhol vethető, sportpályáknál, golfpályáknál, legelőknél és utak mentén is, Tökéletes megoldás az erózió ellen. Az eredmény 5-7 napon belül látható. A speciális “indítótrágya” használata serkenti a gyökérnövekedést, a talajtakarás (mulcs) pedig 100%-ig környezetbarát, védi a magot, megakadályozza a kimosódást, megtartja a nedvességet és visszatartja a gyomok fejlődését. Igényeinek megfelelő fűmagfajtát választhat. (fénykép saját gép)

Gyepszőnyegezés esetén saját forgalmazású kiváló minőségű gyepszőnyeget telepítünk. Előnye a rendkívül sűrű, szőnyegszerű állomány, az átlagon felüli strapabíró-képesség, az erős gyökérképződés és a mérsékelt növekedés. Teljes gyommentes, gyorsan és egyszerűen leteríthető. Betegségekkel és az időjárás változásaival szemben ellenállóbb.Alkalmazásánál nincs meg az a kockázati tényező, ami a hagyományos vetést jellemzi.Lefektetés után azonnal járható, teljesen 4 hét múlva terhelhető. Kertek, udvarok, parkok, sportpályák, teraszok füvesítésének legegyszerűbb, legbiztosabb módja.200 m2 gyepszőnyeg egy négytagú család oxigénigényét biztosítja. Számos kertépítő használja bizalommal Cégünk által forgalmazott gyepszőnyeget.

Gyepszőnyeg megrendelését azonnal felvesszük a 30/929-1238 vagy 30/6227-685 telefonszámon. Megrendeléstől számított kb. két héten belül telephelyünkön átvehető.